Iværksætteren

Jeg har altid været fascineret og drevet af tanken om at skabe noget på egen hånd. Det kom for alvor til udtryk i midten af nullerne. Siden 2004 har jeg været med til at skabe fire succesfulde virksomheder. Heraf blev den ene virksomhed solgt efter allerede 3 år og indbragte et betydeligt millionbeløb.

Hvis man søger definitionen på en iværksætter, vil man bl.a. komme frem til en beskrivelse af en person, der sætter nye initiativer i gang. Min tilgang til iværksætteri har været drevet af ideen om, at bringe den gode idé fra tegnebrættet til realiseringen af det endelige projekt. Store projekter, som dem jeg har været forbundet med, kræver en ildsjæl med et kæmpe drive, og dette er måske en af grundende til, at jeg har gjort det godt med mine virksomheder.

Fra A til B

Som iværksætter har jeg været tiltrukket af de mange ubekendte faktorer, som et nyt projekt fører med sig. De mange ubekendte faktorer, som specielt de tidlige stadier i projektrealiseringen fører med sig, har jeg formået at vise sig meget succesfuld med at håndtere. Jeg formår at jonglere med mange bolde i luften på en gang, hvilket kan være sværere end man tror, selvom man har nok så gode ideer og ligeså gode intentioner.

Jeg har haft den fordel, at jeg har kunnet trække på mine erfaringer fra min ledelsesmæssige karrierer, hvor jeg aldrig har sat mig selv højere end andre. Min tilgang til den rette ledelsesmentalitet kan man læse mere om her på siden.

plant1

Det nødvendige drive

En ting, der endvidere kendetegner mange iværksættere, er lysten og drivet til aldrig at læne sig tilbage.

Således er spændingen og målet om at realisere selvsamme projekt en kæmpe drivfaktor. Jeg har på intet tidspunkt lænet mig tilbage og sagt ”det var det”. Jeg har det drive, en iværksætter skal have.

Der vil for iværksættere og ildsjæle altid opstå nye spændende eventyr at kaste sig ud i, og ser man på hvad jeg har opnået på forholdsvist kort tid, vil jeg også blive overrasket, hvis ikke der kommer flere spændende projekter på tegnebrættet i fremtiden.